Inloggen | Sitemap
Naar begin van de pagina
Home

Wijgeloven in vogelvlucht

Korte beschrijving

De website Wijgeloven.net maakt onderdeel uit van een reeks van spirituele producten van Ligare.

Wijgeloven.net is een groepswebsite, waarbinnen het op eenvoudige en snelle manier mogelijk is een website voor u aan te maken. Aan de hand van een aantal voorbeeldsites kunt u op een eenvoudige manier kiezen:

  • welke items u opneemt in uw menu
  • welke kleuren u gebruikt in uw menu
  • welke kleuren u gebruikt in de rest van uw site
  • welke foto u bovenaan elke pagina wilt hebben
  • welke blokken inhoud u op uw site wilt opnemen

 Website in oranje / blauwWebsite in oranje / groen

 

 

 

 

 

 


Vullen van de site

Als u het fundament van uw website heeft gemaakt, kunt u de website gaan vullen. Sommige gedeelten van de website zult u éénmalig vullen en sommige gedeelten zullen bij tijd en wijle wijzigen. 

Ligare heeft de websites zo gebouwd, dat u op een eenvoudige manier een pagina kunt vullen met teksten of afbeeldingen. Dit kunnen afbeeldingen zijn die u zelf heeft gemaakt, maar u heeft ook de beschikking over een centrale database van rechtenvrije foto's die u kunt gebruiken. Wilt u op die ene pagina bovenaan een andere foto gebruiken, kunt u een andere foto kiezen. Ook is het mogelijk een diashow van foto's  te maken. Als de foto's nog niet beschikbaar zijn op uw site, kunt u ze op een eenvoudige manier uploaden van uw eigen PC. 

Voor het actualiteit van uw site kunt u bijvoorbeeld nieuws, foto's, kerkdiensten of uw eigen nieuwsbrieven toevoegen. U geeft per onderdeel aan wanneer het op uw site zal verschijnen en wanneer het weer verdwijnt. Zo is uw site altijd actueel!  Nieuws wijzigen

Nieuwsoverzicht

 

 

 

 

 

 

 

 Voor meer informatie over het beheren van uw site en waar Ligare u kan helpen, zie onze beheerpagina.


Gebruik van centrale blokken

Zoals boven reeds geschreven is het mogelijk om centraal geplaatste foto's te gebruiken. Ook kunt u er ook voor kiezen om automatisch een bijbeltekst of bijvoorbeeld media te plaatsen. U heeft er als webredactie geen omkijken naar en uw website is altijd gevuld met actuele informatie.


Sociale media

Wellicht kent u de sociale media waar iedereen tegenwoordig over praat: Facebook, Twitter en YouTube. Indien gewenst kan Ligare voor u voor deze en andere sociale media aanmaken en automatisch uw actualiteiten publiceren op deze accounts. Ook kunnen wij u adviseren bij het gebruik van deze sociale media.


Uitbreidingen

OntmoetingspleinOp het Ontmoetingsplein kunnen gebruikers zich aan elkaar voorstellen via een fotogalerij. Een gebruiker kan zelf zijn eigen gegevens bijhouden wat betreft naam, adres, geboortedatum, in welke commissies of werkgroepen hij of zij zit en wie je familie is (vader, moeder etc.). Ook kunnen de gegevens geactualiseerd worden vanuit een externe ledenadministratie. Optioneel kan Ligare foto's maken voor dit Ontmoetingsplein 

OntmoetingspleinOntmoetingsplein (detail)

 

Apart onderdeel van het Ontmoetingsplein is het ‘In Memoriam’.
Het ‘In Memoriam is een herdenkingsplaats van alle mensen die zijn overleden’. Zij maken op deze manier nog steeds deel uit van uw groep. 

Luister- en kijkdiensten
Als u uw kerkdiensten ook via Internet aan uw leden beschikbaar wilt stellen, is de module Beeld en Geluid iets voor u. Met behulp van uw eigen apparatuur, maakt u een geluidsopname van de dienst en uploadt u deze eenvoudig naar uw eigen site. Gebruikers kunnen dan de dienst beluisteren op het moment dat zij dat willen. 

Nog mooier is als er ook beeld is van de dienst. Het principe is hetzelfde. U maakt de beeldopname en uploadt deze naar uw site. 

Het is momenteel bij Ligare technisch nog niet mogelijk om naar live-beelden van een kerkdienst te kijken, maar Ligare doet momenteel onderzoek naar de haalbaarheid hiervan. 

Wijgeloven bestaat uit een basispakket (Wijgeloven Basis), een uitgebreider pakket (Wijgeloven Plus) en het meest uitgebreidere pakket (Wijgeloven Ultiem). Bekijk ons overzicht van alle functionaliteiten.


Bookmark and Share Email Twitter