Inloggen | Sitemap
Naar begin van de pagina
Home

Ligare, wie zijn wij?

Ligare

Ligare is een jong bedrijf dat Weboplossingen wil bieden die mensen met elkaar verbindt, maar die vooral gebruiksvriendelijk en betaalbaar moeten zijn. Ligare

Het belangrijkste is dat uw nieuwe website bij u past, bij u hoort.


Branches

Ligare is actief in de branche spiritualiteit.

Door onze ervaring kunnen we niet alleen een website maken, maar ook zo inrichten dat deze aansluit bij wat er in uw gemeente of werk speelt.

Ligare streeft naar een totaaloplossing voor u of uw groep.


Onderzoek en ontwikkeling

Ligare ontwikkelt de meeste door haar aangeboden Weboplossingen zelf. Wij zijn door onze ervaring in de ICT en kerk daardoor in staat goed op uw wensen en veranderingen in de markt in te spelen. 

Voor de ontwikkeling van nieuwe Weboplossingen heeft Ligare een klankbordgroep van gebruikers die als geen ander weten hoe zo efficiënt mogelijk met de Weboplossingen om te gaan. 

Door deze samenwerking is het mogelijk om eens per twee weken onze applicaties te verbeteren en te vernieuwen.


Onze achtergrond

Ligare wordt gerund door een enthousiaste medewerker: Hans ter Haar-Koster, ondersteund door even enthousiaste scholieren.

Hans

Hans is jaren gebruikersadviseur binnen de ICT en functioneel applicatiebeheerder geweest. Binnen Ligare is Hans de ontwikkelaar van de diverse Ligare Weboplossingen en daarom via de Helpdesk ook het eerste aanspreekpunt voor vragen of functioneel of technisch gebied. Als u wilt dat Ligare uw Weboplossing maakt, inricht en zorgt dat het optimaal werkt binnen uw gemeente, is Hans het aanspreekpunt vanuit Ligare. 

Hans heeft ruime ervaring als webmaster van een kerkelijke site, kerkenraadslid en andere bestuursfuncties.

 

 

 


Bookmark and Share Email Twitter